#ladiesfirst

Ladies First

Kao dio ulične kulture krećemo u novi projekt ne samo za dame. Naše vrijednosti uključuju slobodu, a to uključuje slobodu u ono što želite nositi. Modu doživljavamo kao nešto što možete pokazati tko ste. I uživamo u tome. I vjerujemo da ćete i vi uživati!

Ulična odjeća nije za dame? Što?!

Definitivno se ne slažemo s tim. Jeste li znali da u našem portfelju dame mogu birati između 69 marki od kojih imamo žensku kolekciju? Od toga ih je 5 posebno za žene. Postoji više mogućnosti, zašto ne odabrati proizvode za dječake? Odjednom ovdje imate 114 marki! Jer #mens haubleedsgreatonyou. Pod ovim hashtagom naći ćete pokret koji smo započeli s našim Annetom X i Veronikom. To je ujedno i jedan od razloga zašto fotografiramo neke komade na djevojčicama i dječacima. Jeste li djevojka i nosite mušku odjeću? Fotografirajte i podijelite na Instagramu s hashtagom.

Mršave i mlade djevojke su ljepše

Izjava koja je povezana sa cijelom modnom industrijom, ali više nije istinita. Među našim modelima naći ćete dame svih oblika i dobnih skupina, a ulična odjeća svima njima odgovara!Dakle, bilo da trčite ultramaratone ili gurate moto da je najbolji sport kava i torta, želimo reći vama i svim našim sestrama - svi ste QUEENS!

Tvoja majka

Nema razlike među nama. Nije nas briga jeste li tek diplomirali, jeste li majka na rodiljnom dopustu ili ste već matador na svom polju. Ono što nam je važno jest što možete učiniti i želite li poboljšati Queens s nama. Zato nudimo mogućnost rada sa skraćenim radnim vremenom ili fleksibilno radno vrijeme. Za nas je važno da se ljudi osjećaju dobro s nama i imaju vremena za obitelj i njihove hobije kako biste se vi, pa čak i vaša mama, mogli prijaviti.

Obećanja nisu pogreške

Oslanjamo se na ispunjenje svojih obećanja. Kada ovdje čitate o svim našim izjavama, možete biti sigurni da to mislimo. Ne pišemo uvijek o svemu što radimo, ali vrijedi spomenuti, na primjer, podršku obećavajućim umjetnicima ili organizacijama kao što su #holkyzmarketingu ili Žene u poslu. Također biramo razne dobrotvorne projekte. U prošlosti smo pomagali samohranim ženama ili djeci iz dječjih domova. Smatramo da nešto treba vratiti društvu kako bismo pokušali pridonijeti

Tko kopa za Queens

Vjerojatno primijetite da naš logotip sja u mnogim fazama, a hashtag Queens pojavljuje se na profilima koje slijedite na Instagramu. Suradnja s utjecajima nešto je više za nas. Svakako, pitamo se kako doći do stvari što većem broju ljudi, ali i jesu li oni koji su Queensova lica zaista ono u što vjerujemo. Mi smo stvarni i oko nas imamo zajednicu velikih ljudi.

#ladiesfirst