Queens Fam

  Pridružite se našem Queens Fam-u. Dobit ćete 8,00 EUR za registraciju i 5% iz vaših naloga

  Sve prednosti Queens Fam-a

  8,00 EUR za registraciju

  Sve što trebate učiniti je registrirati se. Dobit ćete vaučer 8,00 EUR kao poklon i tada ga možete koristiti za kupnju 125,00 EUR i više.

  Vratite se 5% iz vaše narudžbe

  Svaka narudžba je vrijedna jer ćemo za svaku narudžbu dati vaučer u vrijednosti 5% od ukupnog iznosa koji ćete koristiti na sljedećem nalogu. Najbolji dio? To možete raditi iznova i iznova.

  Vaš vlastiti popis želja

  Ako nije pravo vrijeme da dobijete nešto što vam se sviđa, spremite ga na svoju listu želja kako ne biste zaboravili na to. Zatim podijelite svoju listu želja kao poklon inspiraciju ili je samo napravite beskrajan popis stvari koje volite.

  Budite prvi koji znaju o prodaji

  Dio vaše registracije je pretplata na bilten. To neće biti beskorisna neželjena pošta u vašem poštanskom sandučiću, već redovita ponuda vijesti i zanimljivih informacija iz svijeta ulične odjeće. Pored toga, bit ćete i među prvima koji su saznali za razne ponude i prodaju.

  Rođendanski poklon

  Tko ne bi volio iznenađenja? Možete se radovati velikom daru iz Queensa svake godine! Dostavljamo ga e-poštom i definitivno će vam pomoći da proslavite svoj dan. Ne zaboravite ispuniti svoj dan rođenja u svom profilu.

  Postanite VIP član Queens Fam-a

  Isključive prednosti članstva VIP Queens Fam

  Besplatna otprema

  Sve vaše narudžbe besplatno ćemo otpremiti cijelu godinu (samo odabrani prijevoznici)

  Big birthday gift

  Član VIP-a, VIP poklon. Nećemo vam reći kakvo je iznenađenje. Dostavit ćemo ga e-poštom i bit će nevjerojatno.

  Kako to radi?

  DOBRO I DOGOVORI ZA DUGA DUGA PURCHASED?
  Jedine iznimke su posebne ograničene kolekcije koje možete dobiti u skladištu samo kao dio posebnog izdanja.
  Kako mogu primijeniti registracijski vaučer?
  Samo provjerite okvir "Imam promo kod" u kolicima i zalijepite diskontni kod. Kôd možete pronaći u svojoj e-pošti ili u vašem Queensovom profilu. Ne zaboravite da registracijski kod vrijedi samo 10 dana.
  Kako mogu primijeniti diskontni kod primljen za moj prethodni nalog?
  Samo provjerite okvir "Imam promo kod" u kolicima i zalijepite diskontni kod. Poslat ćemo vam diskontni kod nakon svake uspješne narudžbe. To će važiti nakon što je rok za povrat za tu narudžbu završen (30 dana), a kôd možete pronaći u svojoj e-pošti ili u vašem Queensovom profilu. Ne zaboravite da kôd vrijedi 180 dana i može iznositi najviše. 30% od ukupne cijene vaše narudžbe.
  Mogu li kombinirati diskontni kod s drugim?
  Možete kombinirati diskontne kodove od naloga s poklon bonovima i koristiti ih na diskontiranim predmetima. Međutim, oni se ne mogu kombinirati s drugim kodovima i bonovima gdje je popust postotak. Ako želite primijeniti više kodova s apsolutnim vrijednostima popusta na jednu narudžbu, obratite se našem odjelu za njegu kupaca.
  Gdje mogu pronaći svoj vaučer?
  Kupon možete pronaći u svojoj e-pošti ili na vašem < a href = "https://www.queens.hr/hr/profile/vouchers" > Queens profil < / a >.
  Queens Fam social banner

  Sklonite 8,00 EUR za registraciju

  Zahvaljujući Queens Fam-u, dobit ćete vaučer u vrijednosti 5% od ukupnog broja narudžbe koji će se koristiti u vašoj sljedećoj narudžbi.