Footshop Club

PRIDRUŽITE SE FOOTSHOP KLUBU. DOBIT ĆETE 50 kn NA POČETKU, A OD SVAKE SLJEDEĆE NARUDŽBE ĆEMO VAM VRATITI 10% U OBLIKU VOUCHERA.

SVIJET STREETWEAR KULTURE U KOJEM ĆETE DODATNO UŠTEDITI

SVE PREDNOSTI FOOTSHOP KLUBA

50 kn za registraciju

Sve što trebate je registrirati se. Dobit ćete bon od 50 kn kao poklon i to možete iskoristiti pri kupnji od 500 kn i više.

10% od svoje narudžbe ćete dobiti natrag

Svaka narudžba se isplati jer vam za svaku narudžbu dajemo bon u vrijednosti od 10% od ukupnog iznosa koji možete iskoristiti za sljedeću narudžbu. Najbolji dio? To možete raditi iznova i iznova.

Vaš vlastiti Wishlist

Ako nije pravo vrijeme da nabavite nešto što vam se sviđa, spremite na vaš Wishlist tako da ne zaboravite. Zatim podijelite svoj Wishlist kao inspiraciju za poklone ili samo napravite beskonačni popis stvari koje želite.

Praćenje narudžbe

Želite li znati gdje je Vaša narudžba? Zahvaljujući opciji praćenja, uvijek možete pratiti svoju narudžbu. Kad god želite provjeriti njezin status, samo provjerite svoj profil!

PRVI ZNATE O POPUSTIMA

U registraciju je uključen i newsletter. Ovo neće biti još jedan nepotreban spam u vašoj pristigloj pošti, već redovita opskrba novostima i zanimljivostima iz svijeta streetwear odjeće. Pored toga, vi ćete biti prvi koji će saznati o našim popustima i ponudama.

How it works

Mogu li primijeniti popust kod Footshop Kluba na bilo što?

Registracijski i cashback vaučeri od prethodnih narudžbi mogu se primijeniti na već snižene proizvode! Nije ih moguće primijeniti na LEGO, Apple, Beats, Pietro Filipi i digitalne poklon bonove.

Kako mogu iskoristiti popust za registraciju?

U košarici označite "Imam kod za popust" i pojavit će se prozorčić za unos. Unesite ga i popust je vaš. Kod ćete pronaći u e-mailu koji ste dobili odmah nakon registracije ili na vašem Footshop profilu. Imajte na umu da registracijski kod vrijedi samo 10 dana.

Kako mogu iskoristiti popust na narudžbu?

U košarici označite "Imam kod za popust" i pojavit će se prozorčić za unos. Unesite ga i popust je vaš. Za svaku uspješnu narudžbu ćemo vam poslati kod. Kod će postati aktivan nakon što je isteklo razdoblje povrata (30 dana) vaše narudžbe. Možete ga pronaći na e-mailu ili na svom Footshop profilu. Vrijedi 180 dana.

Mogu li kombinirati popust kod s drugim popustom?

Popust kodove od narudžbi možete kombinirati s poklon kuponima, a mogu se koristiti i na proizvode na sniženju. Međutim, oni se ne mogu kombinirati s drugim kodovima i bonovima, gdje se popust iskazuje u postocima. Ako želite primijeniti više kodova s ​​apsolutnom vrijednošću popusta na jednu narudžbu, kontaktirajte našu korisničku podršku.

Gdje mogu pronaći kod za popust?

Popust kod možete pronaći u e-mailu ili na vašem Footshop profilu.

OSTVARITE 50 kn ZA REGISTRACIJU

A za svaku sljedeću narudžbu dobivate 10% natrag. DOVOLJNO JE DA SE REGISTRIRATE.

Želim popust od 50 kn